Grillet andebryst med spinatsalat og granateple


Mandelpoteter er her saltkokt i havsalt

Du trenger (For 3 personer)
  • 2 stk andebryst 
  • 100g fin spinat
  • 1stk syrlig eple
  • 1/2 granateple
  • 2 små sjalottløk 
  • Havsalt og nykvernet pepper
  • 1ts ekstra jomfruolivenolje
  • 200g mandelpoteter
Slik gjør man:
  1. Snitt andebrystene i rutenett. Sett på grillen på max. Stek med skinnside ned på maks varme i ca 3-5 min. Stek så i 2 min på andre siden. Slå ned varmen til under  middels og la kjøttet ligge i ca 7-10 min. Legg så til hvile i noen minutter under litt aluminiumsfolie mens salat klargjøres.
  2. Kok mandelpoteter
  3. Skyll og slyng spinaten tørr. 
  4. Vend "Vrangen" ut på granateplet og frigjør kjernene. Spar på saften
  5. Skjær eplet i små terninger og løken i tynne ringer.
  6. Bland salaten, drypp granateplesaft og olivenolje over. Krydre med litt salt og pepper.
  7. Andrett salat og poteter med skiver andebryst. 


Næringsinnhold pr. porsjon
Energi          395  kcal
Protein          30,2 g
Fett               10,5 g
Karbohydr     48,6 g
Kostfiber         4,1 g
Kostfiber    13,9g





#VIN#

Server med : Barbera d`Álba 2009 - Perfekt til andebryst

Kommentarer