Mandelpoteter er her saltkokt i havsalt
Du trenger (For 3 personer)
- 2 stk andebryst
- 100g fin spinat
- 1stk syrlig eple
- 1/2 granateple
- 2 små sjalottløk
- Havsalt og nykvernet pepper
- 1ts ekstra jomfruolivenolje
- 200g mandelpoteter
- Snitt andebrystene i rutenett. Sett på grillen på max. Stek med skinnside ned på maks varme i ca 3-5 min. Stek så i 2 min på andre siden. Slå ned varmen til under middels og la kjøttet ligge i ca 7-10 min. Legg så til hvile i noen minutter under litt aluminiumsfolie mens salat klargjøres.
- Kok mandelpoteter
- Skyll og slyng spinaten tørr.
- Vend "Vrangen" ut på granateplet og frigjør kjernene. Spar på saften
- Skjær eplet i små terninger og løken i tynne ringer.
- Bland salaten, drypp granateplesaft og olivenolje over. Krydre med litt salt og pepper.
- Andrett salat og poteter med skiver andebryst.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 395 kcal
Protein 30,2 g
Fett 10,5 g
Karbohydr 48,6 g
Kostfiber 4,1 g
Kostfiber 4,1 g
Kostfiber 13,9g
#VIN#
Server med : Barbera d`Álba 2009 - Perfekt til andebryst
Kommentarer
Legg inn en kommentar