Risotto med scampi, kamskjell og blåskjell



Du trenger (For 4 personer)

  • 3dl risottoris
  • 1ss smør
  • 2 sjarlottløk, finhakket
  • 2 fedd hvitløk
  • 2dl tørr hvitvin
  • 6dl vann
  • 400g diverse skalldyr
  • 2,5 ss kyllingkraft
  • 1 dl parmesanost, revet
  • 2ss olivenolje
  • 1/2ts salt
  • pepper
Slik gjør man
  1. Finhakk løk og hvitløk. Fres i smør og tilsett risen. La dette frese noen minutter.
  2. Tilsett hvitvin og kok inn. Spe på med vann og kraften og rør underveis.
  3. Når risen nærmer seg al dente, litt kremete konsistens tilsettes smør og parmesan. 
  4. Salt og pepre og rør om.
  5. TIlsett skalldyrblandingen og server straks.

Kommentarer