Du trenger (For 1 person)
- 200 g østerssopp
- 1 ts olivenolje
- 1 rødløk
- 150 g fennikel
- 2 hvitløksbåter
- 6 salvieblader
- 70 g risottoris
- 1/2 dl hvitvin
- 1/2 l grønnsaksbuljong
- 100 g reker
- 1 dl krydderurter (basilikum, persille, gressløk og timian)
- 1 stk radicchiosalat
- Brun soppen lett i olje. Tilsett deretter hakket løk, fennikel, hvitløk, salvie og risottoris, og stek i 2 min.
- Tilsett vin og 2 dl buljong, og skru ned varmen. La væsken koke nesten inn og spe på med mer væske under omrøring.
- Når all væsken er tilsat og nesten kokt inn tilsettes reker og krydderurter. Tilsett så halvparten av salaten.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 523 kcal
Protein 34,0 g
Fett 10,0 g
Karbohydr 78,0 g
Kostfiber 10,0 g
Kostfiber 10,0 g
Kostfiber 13,9g
Kommentarer
Legg inn en kommentar