Risotto med reker og sopp



Du trenger (For 1 person)
  • 200 g østerssopp
  • 1 ts olivenolje
  • 1 rødløk
  • 150 g fennikel
  • 2 hvitløksbåter
  • 6 salvieblader
  • 70 g risottoris
  • 1/2 dl hvitvin
  • 1/2 l grønnsaksbuljong
  • 100 g reker
  • 1 dl krydderurter (basilikum, persille, gressløk og timian)
  • 1 stk radicchiosalat
Slik gjør man:
  1. Brun soppen lett i olje. Tilsett deretter hakket løk, fennikel, hvitløk, salvie og risottoris, og stek i 2 min.
  2. Tilsett vin og 2 dl buljong, og skru ned varmen.  La væsken koke nesten inn og spe på med mer væske under omrøring.
  3. Når all væsken er tilsat og nesten kokt inn tilsettes reker og krydderurter. Tilsett så halvparten av salaten.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi          523 kcal
Protein         34,0 g
Fett              10,0 g
Karbohydr    78,0 g
Kostfiber      10,0 g
Kostfiber    13,9g

Kommentarer