- 1 rødløk (2 sjarlottløk)
- 2 ts ekstra jomfruolivenolje
- 2 røde paprika (evt søtpaprika)
- 1 rød chili
- havsalt
- 2 bokser flådde tomater
- 1 l kylling- eller urtebuljong
- en bukett timian knytt med bommulstråd
- 1 ss kaldpresset rapsolje
- nykvernet svart pepper
Tilbehør
- 1dl skyr rørt med
- 1 ss kaldpresset rapsolje
- 1 bit pepperrot
- havsalt, pepper, sukker
- brønnkarse
- Skjær løken i skiver og fres den i olje til den er myk. Tilsett paprika og chili som er kuttet i småbiter. Tilsett to teskjeer salt.
- Hell tomater og buljong i gryten sammen med timian. La suppen putre i 20 min.
- Ta ut timianbukette. Rør suppen med rapsolje, og smak til med salt og pepper.
- Anrett med kremen og brønnkarse
Kommentarer
Legg inn en kommentar