Enkel lunsj eller helgefrokost |
Du trenger (For 1 person)
- 2 portobellosopp a 150g
- 30g blåost
- 25g fin spinat
- 1 stort egg
- persille til pynt
- 1ss ekstra virgin olivenolje
- havsalt og nykvernet pepper
- 2ts hvitvinseddik
- Skjær roten av soppen og børst den ren. Hell over olivenolje og legg soppen i en ildfast form. Dryss på salt og pepper. Fordel blåosten over soppen. Stek soppen på 200 grader i ca 10 min.
- Skyll og tørk spinaten.
- Sørg for at egget har romtemeratur. Hell egget i et lite glass. Kok så opp vannet og tilsett eddikken. La egget gli ned i vannet, og senk temperatur til lik under kokepunktet. Samle egget med en skje dersom noe er løst rundt. Ta det opp etter 3 min.
- Anrett spinat med sopp og egg, og ha persille på toppen.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 571kcal
Protein 33,2g
Fett 25,9g
Karbohydr 59,4g
Kostfiber 13,9g
Kommentarer
Legg inn en kommentar