Portobellosopp med blåost, posjert egg og spinat

Enkel lunsj eller helgefrokost

Du trenger (For 1 person)
  • 2 portobellosopp a 150g
  • 30g blåost
  • 25g fin spinat
  • 1 stort egg
  • persille til pynt 
Tilbehør
  • 1ss ekstra virgin olivenolje
  • havsalt og nykvernet pepper
  • 2ts hvitvinseddik
  1. Skjær roten av soppen og børst den ren. Hell over olivenolje og legg soppen i en ildfast form. Dryss på salt og pepper. Fordel blåosten over soppen. Stek soppen på 200 grader i ca 10 min.
  2. Skyll og tørk spinaten.
  3. Sørg for at egget har romtemeratur. Hell egget i et lite glass. Kok så opp vannet og tilsett eddikken. La egget gli ned i vannet, og senk temperatur til lik under kokepunktet.  Samle egget med en skje dersom noe er løst rundt. Ta det opp etter 3 min.
  4. Anrett spinat med sopp og egg, og ha persille på toppen.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi         571kcal
Protein        33,2g
Fett             25,9g
Karbohydr  59,4g
Kostfiber    13,9g

    Kommentarer