Biff risotto

Dette trenger man (4porsjoner):
  • 800g biffkjøtt i strimler
  • 1ts salt
  • 1/2ts pepper
  • 1ss olje til steking
  • 1bunt vårløk
  • 1stk rødløk
  • 2fedd hvitløk
  • 4 poser byggris
  • 2ss olje til steking
  • 1l kyllingbuljong
  • 50g revet parmesan
  • 20stk shitakesopp
  • 1 bunt grønn asparges
  • 20stk cherrytomater, røde
  • 1ss olje til steking
Slik gjør man:
  1. Skjør vårløk og rødløk i skiver og finhakk hvitløken
  2. Stek byggrisen sammen med de andre grønnsakene i olje til de er blanke. Hell over kokende buljong. Kok i 15 min. Rør inn parmesan til slutt.
  3. Knekk av eller skrell den nederste delen av aspargesen. Del tomatene i to og soppen i litt mindre biter.
  4. Stek soppen gyllen og ha i asparges og tomater. Stek til aspargesen er møre.
  5. Krydre biffstrimlene og stek dem i olje, til kjøttsaft kommer ut. Legg dem til side.
Legg risotto i bunnen og topp med grønnsaker og kjøttet.

Kommentarer