- 800g biffkjøtt i strimler
- 1ts salt
- 1/2ts pepper
- 1ss olje til steking
- 1bunt vårløk
- 1stk rødløk
- 2fedd hvitløk
- 4 poser byggris
- 2ss olje til steking
- 1l kyllingbuljong
- 50g revet parmesan
- 20stk shitakesopp
- 1 bunt grønn asparges
- 20stk cherrytomater, røde
- 1ss olje til steking
Slik gjør man:
- Skjør vårløk og rødløk i skiver og finhakk hvitløken
- Stek byggrisen sammen med de andre grønnsakene i olje til de er blanke. Hell over kokende buljong. Kok i 15 min. Rør inn parmesan til slutt.
- Knekk av eller skrell den nederste delen av aspargesen. Del tomatene i to og soppen i litt mindre biter.
- Stek soppen gyllen og ha i asparges og tomater. Stek til aspargesen er møre.
- Krydre biffstrimlene og stek dem i olje, til kjøttsaft kommer ut. Legg dem til side.
Legg risotto i bunnen og topp med grønnsaker og kjøttet.
Kommentarer
Legg inn en kommentar