Blåbærsyltetøy - Blueberry Jam



Dette trenger man:
  • 1kg blåbær
  • 250g sukker
  • 4-5 gelatinplater
Slik gjør man:
  1. Kok opp 1kg blåbær. La dem koke i 2-5 min til de er gjennomkokte. 
  2. Rør inn sukker og la syltetøyet få et raskt oppkok. 
  3. Fjern skummet som har dannet seg på toppen, og fyll kokene varmt syltetøy på rene, varme glass. 
  4. Lukk glassene med en gang slik at de blir hermetisk tette. Kan tilsettes tykningsmiddel dersom ønskelig eller gelatinplater.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
This one needs:
  • 1kg blueberry 
  • 250g sugar
  • 4-5 gelatin plates

How do you do:

  1. Boil 1kg blueberry. Let them cook for 2-5 min until they are cooked through.
  2. Stir in sugar and let the jam get a quick boil.
  3. Remove the foam that has formed on top, and fill kokene hot jam in clean, hot glass.
  4. Close the jars with a case that is hermetically sealed. May be added thickener if desired or gelatin sheets.

Kommentarer