- 1kg blåbær
- 250g sukker
- 4-5 gelatinplater
Slik gjør man:
- Kok opp 1kg blåbær. La dem koke i 2-5 min til de er gjennomkokte.
- Rør inn sukker og la syltetøyet få et raskt oppkok.
- Fjern skummet som har dannet seg på toppen, og fyll kokene varmt syltetøy på rene, varme glass.
- Lukk glassene med en gang slik at de blir hermetisk tette. Kan tilsettes tykningsmiddel dersom ønskelig eller gelatinplater.
This one needs:
How do you do:
- 1kg blueberry
- 250g sugar
- 4-5 gelatin plates
How do you do:
- Boil 1kg blueberry. Let them cook for 2-5 min until they are cooked through.
- Stir in sugar and let the jam get a quick boil.
- Remove the foam that has formed on top, and fill kokene hot jam in clean, hot glass.
- Close the jars with a case that is hermetically sealed. May be added thickener if desired or gelatin sheets.
Kommentarer
Legg inn en kommentar