Chili con Chicken


Dette trenger man (4 porsjoner):
  • 350g kyllingfilet i små terninger
  • 2 fedd hvitløk
  • 1ss smør
  • 1boks hakkede tomater
  • 1ts chilipulver
  • 1 kjøttbuljongterning, 1 ss kjøttbuljong
  • 1 boks hvite bønner
  • 1/2dl hakket persille
  • 3dl matyoghurt
Slik gjør man det:
  1. Rens og hakk hvitløken. Stek kjøttdeig i smør i en stekepanne. Legg i hvitløken og la den frese med. Ha over i en gryte.
  2. Tilsett hakkede tomater, chilipulver og buljong.
  3. Skyll bønnene og la dem renne litt av. Bland bønnene i gryten. La alt koke i 2-3 min.
  4. Rør inn persille og 2/3 av matyoghurten.
  5. Server med salat og resten av yoghurten. Eller med litt ris

Kommentarer