Indisk karrikylling



Dette trenger man (4 porsjoner):
  • 2stk løk
  • 2fedd hvitløk
  • 2cm ingefær, skrelt
  • 2ts karri
  • 1ts cayannepepper
  • 2ts kumin
  • 1 boks kokosmelk
  • 1 kylling i biter
  • 3stk tomatbokser
  • 100g cashewnøtter
  • 4ss yoghurt naturell
  • 4ss frisk koriander
  • 4ss smør til steking
Slik gjør man:
  1. Skjær to løk i skiver, hakk hvitløk og ingefær. Stek løk, hvitløk og ingefær i 5 min på middels varme. Ikke svi hvitløken.
  2. Ha i karri, cayannepepper og kumin og stek videre i 2 min. Ha i kylling og ved dem godt rundt. 
  3. Tilsett tomater og kokosmelk. La det koke i 40 min.
  4. Tilsett tilslutt cashewnøtter, yoghurt.
Server med byggris og frisk koriander 


Kommentarer