- 2stk løk
- 2fedd hvitløk
- 2cm ingefær, skrelt
- 2ts karri
- 1ts cayannepepper
- 2ts kumin
- 1 boks kokosmelk
- 1 kylling i biter
- 3stk tomatbokser
- 100g cashewnøtter
- 4ss yoghurt naturell
- 4ss frisk koriander
- 4ss smør til steking
Slik gjør man:
- Skjær to løk i skiver, hakk hvitløk og ingefær. Stek løk, hvitløk og ingefær i 5 min på middels varme. Ikke svi hvitløken.
- Ha i karri, cayannepepper og kumin og stek videre i 2 min. Ha i kylling og ved dem godt rundt.
- Tilsett tomater og kokosmelk. La det koke i 40 min.
- Tilsett tilslutt cashewnøtter, yoghurt.
Server med byggris og frisk koriander
Kommentarer
Legg inn en kommentar