Indonesisk kylling-wok



Dette trenger man (4 porsjoner):
  • 4 kyllingfileter i strimler
  • olje til steking
Marinade
  • 2 fedd finhakket hvitløk
  • 1-2ss finhakket frisk ingefær
  • 1 finhakket rød chilipepper
  • 1stk finskåret sitrongress
  • 1/2dl olje
Wok-grønnsaker
  • brokkoli i buketter
  • aspargesbønner
  • gulrøtter i skiver
  • bambusskudd
  • rød paprika
  • minimais
  • peanøtter
  • kål
  • sukkererter
  • vårløk
  • ristet kokosmasse
Slik gjør man:
  1. Ha alle ingredienser til marinaden i en plastpose. Tilsett kyllingstrimlene og bland dem godt i marinaden. La posen ligge i kjøleskap i 1/2t -3t.
  2. Ha kyllingstrimlene opp av marinaden og stek dem til de blir hvite. Tilsett grønnsakene og fres  alt sammen noen minutter.
 Server woken med ris, søt chilisaus og soyasaus.

Kommentarer