Italiensk kyllingfilet

Dette trenger man(4 porsjoner):
  • 4-6 kyllingfileter
  • salt og pepper
  • frisk salvie
  • 4-6 skiver parmaskinke
  • 100g revet parmesan
  • 100g revet sveitserost
  • 500g båndspagetti (tagliatelle) grønn
  • 2-3dl fløte
  • 3-4 oppskårne soltørkede tomater
  • Hakkede friske urter.
Slik gjør man:
  1. Dryss salt og pepper på filetene og stek dem i 2 min på hver side. legg filetene over i en ildfast form. Legg på friske salvieblader og rull en skive parmaskinke rundt hver filet.
  2. Bland revet parmesan og sveitserost og dryss over filetene. Sett formen øvers i ovnen på 225 grader og gratiner i ca 10min eller til osten er smeltet og kyllingen gjennomstekt.
  3. Kok spagetti som anvist på pakken.  Ha i fløte, tomater og hakkede krydderurter. 
Anrett spagetti på en tallerken legg på filetene, og pynt med oliven og frisk salvie.

Kommentarer