- 4-6 kyllingfileter
- salt og pepper
- frisk salvie
- 4-6 skiver parmaskinke
- 100g revet parmesan
- 100g revet sveitserost
- 500g båndspagetti (tagliatelle) grønn
- 2-3dl fløte
- 3-4 oppskårne soltørkede tomater
- Hakkede friske urter.
Slik gjør man:
- Dryss salt og pepper på filetene og stek dem i 2 min på hver side. legg filetene over i en ildfast form. Legg på friske salvieblader og rull en skive parmaskinke rundt hver filet.
- Bland revet parmesan og sveitserost og dryss over filetene. Sett formen øvers i ovnen på 225 grader og gratiner i ca 10min eller til osten er smeltet og kyllingen gjennomstekt.
- Kok spagetti som anvist på pakken. Ha i fløte, tomater og hakkede krydderurter.
Anrett spagetti på en tallerken legg på filetene, og pynt med oliven og frisk salvie.
Kommentarer
Legg inn en kommentar