Curry scampi

Dette trenger man (4 porsjoner):
  • 1kg scampi
  • 1 løk
  • 2 fedd hvitløk
  • 4 stilker selleri
  •  1ss smør
  • 1 1/2 ss Curry Paste
  • 1 boks hakkede tomater
  • 1ss hvetemel
  • 3dl matyoghurt
  • 1ts salt
  • 1ts samba oelek
Slik gjør man:
  1. Rens scampien. Finhakk løk og hvitløk.  Hakk selleri. Fres løk, hvitløk og selleri i en stekepanne. Rør i karri og hell på tomatene. La sausen koke i ca 3 min.
  2. Rør melet ut i matyoghurten. Rør det i sausen og la det koke ytterligere i 3 min. 
  3. Rør i salt, sambal oelek og scampi. Varm opp.
Server med nanbrød, salat, ris og raita.

Kommentarer