Meksikanske kyllinglår


Dette trenger man:
  • 2- 3 kyllinglår pr persjon
Salsa
  • 1/2 finhakket rød paprika
  • 1/2 finhakket grønn paprika
  • 1 finhakket løk
  • 1 boks grovhakkede tomater
  • 1ts chilipulver
  • salt
  • saft av 1 lime
  • 1 finhakkede chili
Guacamole
  •   2avokado
  • saft av 1 liten sitron eller lime
  • 2 rød/grønn chili
  • 1 finhakket hvitløk
  • 2 hakkede tomater
  • 1 bunt frisk koriander.
Slik gjør man:
  1. Bland paprika, løk tomater og krydder godt i en bolle. Smak til med salt, limesaft og chilipepper.
  2. Mos avokadoene med en gaffel og bland med sitron/limsaft, chilipepper, løk, tomater og hakket, frisk koriander. Smak til med litt salkt og pepper.
  3. Varm i ovenen på 200 grader i ca 15 min eller til de er gjennomvarme. Smør på barbecuesaus etter de er stekt. 
Server kyllinglår med salsa, guacamole, rømme, mais, salat, tortillachips og tortillas.

Kommentarer