- 2- 3 kyllinglår pr persjon
Salsa
- 1/2 finhakket rød paprika
- 1/2 finhakket grønn paprika
- 1 finhakket løk
- 1 boks grovhakkede tomater
- 1ts chilipulver
- salt
- saft av 1 lime
- 1 finhakkede chili
Guacamole
- 2avokado
- saft av 1 liten sitron eller lime
- 2 rød/grønn chili
- 1 finhakket hvitløk
- 2 hakkede tomater
- 1 bunt frisk koriander.
Slik gjør man:
- Bland paprika, løk tomater og krydder godt i en bolle. Smak til med salt, limesaft og chilipepper.
- Mos avokadoene med en gaffel og bland med sitron/limsaft, chilipepper, løk, tomater og hakket, frisk koriander. Smak til med litt salkt og pepper.
- Varm i ovenen på 200 grader i ca 15 min eller til de er gjennomvarme. Smør på barbecuesaus etter de er stekt.
Server kyllinglår med salsa, guacamole, rømme, mais, salat, tortillachips og tortillas.
Kommentarer
Legg inn en kommentar