Ovnsbakt sei med tomat, paprika og rødløk




Du trenger (4 porsjoner)
  • 800g skinn- og benfri  seifilet
  • 0,5 dl olivenolje
  • 2 stk rødløk i ca. 1cm tykke skiver
  • 1 stk rød paprika i siver på langs
  • 1 stk gul paprika i skiver på langs
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 6 stk tomater, i va 1 cm tykke strimler, uten skinn og kjerner
  • 3 ss hakket friks persille
  • 1 stk sitron (saften)
  • 3 ss finstrimlet frisk basilikum
Slik gjør man:


  1. Sett stekeovnen på 200 grader
  2. Dryss salt og pepper på fisken og sett den til side
  3. Varm så olivenolje, og surr løken til den er myk. Ha så i paprika og stek i ca 5 min. Ha i hvitløk og de flådde tomatene og surr under lokk i ca 5 min. Rør inn persillle og basilikum og smak til  med salt og pepper.
  4. Pensle fisken med olje og legg den i en ildfast form. Stek ved 200 grader i ca. 10 min eller til den er ferdig.
  5. Drypp sitronsaft over fisken og server med grønnsakene.

Kommentarer