- 800g skinn- og benfri seifilet
- 0,5 dl olivenolje
- 2 stk rødløk i ca. 1cm tykke skiver
- 1 stk rød paprika i siver på langs
- 1 stk gul paprika i skiver på langs
- 1 fedd hvitløk, finhakket
- 6 stk tomater, i va 1 cm tykke strimler, uten skinn og kjerner
- 3 ss hakket friks persille
- 1 stk sitron (saften)
- 3 ss finstrimlet frisk basilikum
Slik gjør man:
- Sett stekeovnen på 200 grader
- Dryss salt og pepper på fisken og sett den til side
- Varm så olivenolje, og surr løken til den er myk. Ha så i paprika og stek i ca 5 min. Ha i hvitløk og de flådde tomatene og surr under lokk i ca 5 min. Rør inn persillle og basilikum og smak til med salt og pepper.
- Pensle fisken med olje og legg den i en ildfast form. Stek ved 200 grader i ca. 10 min eller til den er ferdig.
- Drypp sitronsaft over fisken og server med grønnsakene.
Kommentarer
Legg inn en kommentar