Pasta med blåmuggost og skinke



Dette trenger man (4 porsjoner):
  • 1ss smør
  • 2stk rødløk i skiver
  • 100g westfalerskinke eller annen spekeskinke
  • 100g soltørkede tomater
  • 1/2 chili
  • 1,5dl kyllingkraft
  • 1dl kremfløte eller matfløte
  • 350g pasta
  • 100g blåmuggost
  • Friske urter
Slik gjør man:
  1. Smelt smør i en panne og fres rødløken.  Skjør skinken i strimler og stek den slik at den blir litt sprø. Tilsett tomater og chili.
  2. Hell over kyllingkraft og kok kraften nesten helt inn. Ha i fløte og ost som er skåret i biter. Rør godt om og kok opp på nytt.
  3. Kok pasta som anvist på pakken og sil av vannet.
  4. Bland sausen med pasta og server med friske urter.

Kommentarer