Ørrettartar

Dette trenger man:
  • 250g skinn og benfri ørret eller laks
  • 5 mellomstore østers eller 10 scampi
  • 1ss ekstra virgin olivenolje
  • 2dråper tabasco
  • 1ss finhakket gressløk
Saus:
  • 1,5dl kremfløte
  • revet pepperrot
  • 1ss finhakket gressløk
  • sitronsaft
  • salt og pepper
Slik gjør man:
  1. Åpne østers og skjær i små biter. (Eller grovhakk pillede reker)
  2. Skjær ørretfileten i bitte små terninger. Bland sammen.
  3. Tilsett gressløk, salt og pepper, tabasco og olje. Smak til. Form til små kuler og flat ut toppen
  4. Halvpisk fløte og tilsett gressløk, salt og pepper. Smak til med sitronsaft. Danderes over tartaren
Serveres med hjerteblader fra salathode og godt brød.

Kommentarer