- 60 g fullkorn lasagneplater
- 60 g magert, hakket oksekjøtt
- 1 ts olivenolje
- 1 hvitløk
- 1/2 løk
- 75 g squash
- 50 g gulrot
- 50 g aubergine
- 1 ss balsamico
- 150 gram hakkede, flådde
- tomater
- 1/4 ts tørket, knust chili
- 1 dl frisk basilikum
Ostesaus:
- 2 ts maisstivelse
- 1,5 dl lettmelk
- 10 g revet parmesan
- revet muskatnøtt
- salt og pepper
Tilbehør:
100 gram grønn salat
Slik gjør man:
- Brun kjøttet i en stor gryte. Ha i rensede og hakkede grønnsaker, og tilsett balsamico, tomater og krydder. La det småkoke, ev. med litt vann, mens du lager ostesausen.
- Pisk melk og stivelse sammen i en gryte, gi det et oppkok. La det koke i 1 minutt og smak til med krydder. Ha i osten.
- Forkok lasagne platene og legg dem lagvis med kjøttsaus og hvit saus. Stek lasagnen i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter, til den er brun på overflaten.
Kommentarer
Legg inn en kommentar