- 75 g fullkornpasta
- 1 ts olivenolje
- 100 g mager kjøttdeig (6–10 %)
- ½ hakket løk
- 1 hakket fedd hvitløk
- 1 gulrot i små terninger
- 1 squash i små terninger
- 100 g selleri i små terninger
- 1 ½ ss balsamico
- ½ boks hakkede, flådde tomater
- 3 hakkede, soltørkede tomater
- salt og pepper
- fersk basilikum og timian
Tilbehør
Salat med buketter av dampet brokkoli og litt Culturadressing.
Salat med buketter av dampet brokkoli og litt Culturadressing.
Slik gjør man:
- Rens og gjør i stand grønnsakene.
- Ha olje i en kjele med tykk bunn, og fres løk, hvitløk og kjøttdeig. Ha i gulrøtter, squash og selleri, og tilsett balsamico. Rett etterpå har du i de hakkede tomatene og ev. 1 dl vann, hvis den er litt ”tørr”.
- La alt småkoke uten lokk i ca. 10 minutter. Rør underveis, og husk å sette på vann til pastaen.
- Smak til sausen med salt, pepper, timian og basilikum, og server med pasta og salat.
Næringsinnhold:
Vekt: 850g
Energi: 550kcal
Protein: 38,9g
Fett: 12g
Karbohydrater: 9,9g
Kostfiber: 17g
Kommentarer
Legg inn en kommentar