Kyllingfilet med kremet selleri og eple



Enkel og god middag





Du trenger (For 1 person)
  •  1 kyllingfilet
  • 100g knollselleri
  • 1/2 syrligepler
  • 1 liten rødløk
  • 1dl skyr
  • 1 sitron
Tilbehør
  • 1ts ekstra virgin olivenolje
  • 2ts kaldpresset rapsolje
  • havsalt og nykvernet pepper
  1. Gni kyllingkjøttet med olivenolje, salte og pepre og stek i panne. Først på høy varme i 1 min på hver side, så på middels varme i ca 7 min på hver side.
  2. Klem saften av en halv sitron over  kyllingen rett før du tar pannen av platen.
  3. Skjer eplet i små terninger, Skrell og riv sellerien. Skjær løken i fine terninger.
  4. Rør skyr med rapsolje, litt sitronsat, salt og pepper. Bland i eple, løk og selleri. Smak til med sitron, salt og pepper. 
  5. Anrett kylling med kremet selleri og eple, sammen med litt salat.
 
 

Næringsinnhold pr. porsjon
Energi         532kcal
Protein        44,8g
Fett             18,8g
Karbohydr    50,2g
Kostfiber      8,4g
Kostfiber    13,9g

Kommentarer