Du trenger (For 1 person)
- 1 kyllingfilet
- 100g knollselleri
- 1/2 syrligepler
- 1 liten rødløk
- 1dl skyr
- 1 sitron
- 1ts ekstra virgin olivenolje
- 2ts kaldpresset rapsolje
- havsalt og nykvernet pepper
- Gni kyllingkjøttet med olivenolje, salte og pepre og stek i panne. Først på høy varme i 1 min på hver side, så på middels varme i ca 7 min på hver side.
- Klem saften av en halv sitron over kyllingen rett før du tar pannen av platen.
- Skjer eplet i små terninger, Skrell og riv sellerien. Skjær løken i fine terninger.
- Rør skyr med rapsolje, litt sitronsat, salt og pepper. Bland i eple, løk og selleri. Smak til med sitron, salt og pepper.
- Anrett kylling med kremet selleri og eple, sammen med litt salat.
Kommentarer
Legg inn en kommentar