Svinefilet på en seng med erter, ertespirer og fullkornpasta






Du trenger (For 1 person)
  • 125g svinefilet
  • 100g sukkererter
  • 50g selskapserter
  • 1 liten bunt bredbladet persille
  • 1 bunt friske erteskudd
  • 75g fullkornspasta
Tilbehør
  • 2ts ekstra virgin olivenolje
  • havsalt og nykvernet pepper
  • 2ts kaldpresset rapsolje
  1. Brun kjøttet på hverside, og stek så på middels varme
  2. Kok pastaen al dente. 
  3. Ha erter i en kjele med 1ts rapsolje og 1ts salt Dekk dem med kokende vann, og kok opp.
  4. Rør pastaen inn i olivenolje og anrett den med tykke kjøttskiver, erter, erteskudd og persille.
 

    Næringsinnhold pr. porsjon
    Energi         588kcal
    Protein        44,8g
    Fett             16,9g
    Karbohydr   70,8g
    Kostfiber     13,5g
    Kostfiber    13,9g

    Kommentarer