Du trenger (For 1 person)
- 125g svinefilet
- 100g sukkererter
- 50g selskapserter
- 1 liten bunt bredbladet persille
- 1 bunt friske erteskudd
- 75g fullkornspasta
- 2ts ekstra virgin olivenolje
- havsalt og nykvernet pepper
- 2ts kaldpresset rapsolje
- Brun kjøttet på hverside, og stek så på middels varme
- Kok pastaen al dente.
- Ha erter i en kjele med 1ts rapsolje og 1ts salt Dekk dem med kokende vann, og kok opp.
- Rør pastaen inn i olivenolje og anrett den med tykke kjøttskiver, erter, erteskudd og persille.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 588kcal
Protein 44,8g
Fett 16,9g
Karbohydr 70,8g
Kostfiber 13,5g
Kostfiber 13,5g
Kostfiber 13,9g
Kommentarer
Legg inn en kommentar