Du trenger (For 1 person)
- 50g fullkornpastaskruer
- 1-2 fedd hvitløk
- 1/2 chili
- 100g babyspinat
- 130g mager biff
- 3ts ekstra virgin olivenolje
- havsalt og nykvernet pepper
- Kok pastaen al dente.
- Skjær hvitløk i tynne skiver, og rist dem i en panne i litt olje. Tilsett chili like før hvitløken blir gyllen. Ta pannen av platet og la stå.
- Ha spinat i en kjele med olje og salt. Når spinaten er falt helt sammen, legges den over i en sil slik at det meste av overflødig væske kan renne av.
- Stek kjøttet i 3-4 minutter på høy varme. La kjøttet hvile i 3 minutter.
- Rør pasta med spinat, hvitløk og chili. Anrett på en tallerken med kjøttet på toppen.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 438kcal
Protein 40,4g
Fett 17,1g
Karbohydr 33,7g
Kostfiber 5,8g
Kostfiber 5,8g
Kostfiber 13,9g
Kommentarer
Legg inn en kommentar