Du trenger (For 1 person)
- 125g persillerot
- 125g rødmete
- 50g byggris
- 200g torskefilet
- 1 liten bunt bredbladet persille
- 1/2 sitron
- 2ts ekstra virgin olivenolje
- 2ts kaldpresset rapsolje
- havsalt og nykvernet pepper
- Skrell rotfruktene og skjær dem i fine staver. Pensle dem me drapsolje, salte og pepre. Legg dem på bakepapir i en ildfast form, og la dem stå i ovnen i 20min på 200 grader.
- Skyll byggrisen og kok dem ette ansvisning. Hakk persille og ta en teskje som blandes i risen ved anretning.
- Rør resten av persillen med olivenolje. Legg fisken på bakepapir i en ildfast form, dryss lett med salt, og la fisken stå i ovnen på 200 grade i ca 12 min.
- Anrett med persilleolje, rotfrukter, byggris og sitron.
Kommentarer
Legg inn en kommentar