Spinatsuppe med rotgrønnsaker og egg



Du trenger (For 1 person)
  • 50g Gulrot i terninger
  • 50g Persillerot i terninger
  • 1/2 liter grønnsaksbuljong
  • 2 egg
  • 100g spinat
  • 1ss Creme Fraishe om man ønsker
  • 130g mager biff
Tilbehør
  • 1ts ekstra virgin olivenolje
  • havsalt og nykvernet pepper


  1. Kok rotfrukten i  grønnsaksbuljong i 3 min.
  2. Kok eggene til de er hardkokte
  3. Ta opp rotfrukten og ha i spinaten
  4. Kok i ett minutt og rør godt om. Smak til.
  5. Ha i rotterningene sammen med skrelte egg delt i 4.
  6. Server med en skive fullkornbrød om ønsket
 

Næringsinnhold pr. porsjon
Energi         392kcal
Protein        24,3g
Fett             21,4g
Karbohydr    29,7g
Kostfiber      6,9g
Kostfiber    13,9g

Kommentarer