Du trenger (For 1 person)
- 150 gram svinefilet
- 150g skrelt Pastinakk
- 3 blader radicchio rosso salatblader
- 1 fersk fiken (1 Tamarillo)
- 30g Valnøttkjerner
- 1ts ekstra virgin olivenolje
- havsalt og nykvernet pepper
- 1ts kaldpresset rapsolje
- Pensle kjøttet med olivenolje og krydre med salt og pepper. Stek i 1 min på hver side på sterk varme, deretter 4 min på hver side på middels varme.
- Skjær skrelt pastinakk i terninger og kok mørt i 5 min. Rør alt med stavmikser med litt av resterende vann til det blir en pureaktig konsistens. Smak til med salt og pepper.
- Skyll salat og skjær fiken i båter, grovhakk valnøttene.
- Anrett salaten med fiken og valnøtter, kjøtt og pure.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 515kcal
Protein 39,2g
Fett 27,0g
Karbohydr 33,8g
Kostfiber 8,5g
Kostfiber 8,5g
Kostfiber 13,9g
Kommentarer
Legg inn en kommentar