Svinefilet med pastinakkpure, radicchio, fiken og valnøtter

Du trenger (For 1 person)
  • 150 gram svinefilet
  • 150g skrelt Pastinakk
  • 3 blader radicchio rosso salatblader
  • 1 fersk fiken (1 Tamarillo)
  • 30g Valnøttkjerner
Tilbehør
  • 1ts ekstra virgin olivenolje
  • havsalt og nykvernet pepper 
  • 1ts kaldpresset rapsolje


  1. Pensle kjøttet med olivenolje og krydre med salt og pepper. Stek i 1 min på hver side på sterk varme, deretter 4 min på hver side på middels varme.
  2. Skjær skrelt pastinakk i terninger og kok mørt i 5 min. Rør alt med stavmikser med litt av resterende vann til det blir en pureaktig konsistens. Smak til med salt og pepper.
  3. Skyll salat og skjær fiken i båter, grovhakk valnøttene.
  4. Anrett salaten med fiken og valnøtter, kjøtt og pure.
 

Næringsinnhold pr. porsjon
Energi         515kcal
Protein        39,2g
Fett             27,0g
Karbohydr    33,8g
Kostfiber      8,5g
Kostfiber    13,9g


    Kommentarer