Du trenger (For 1 person)
- 1 kyllingfilet
- 300g brokkoli
- 2ss finrevet parmesan
- 1/4 agurk
- 1 bunt bønnekarse
- havsalt og nykvernet pepper
- 2ts kaldpresset rapsolje
- 6 dl grønnsaksbuljong
- Kok kyllingen i lettsaltet vann i 20 min. Ta den opp og avkjøl den.
- Skjær brokkolien grovt og ha den i en kjele med 1/2 ts salt og 1 ts rapsolje. Hell over kokende grønnsaksbuljong og la småkoke i 10 min.
- Legg parmesan i en lang bred stripe på bakepapir, og stek i ovnen på 200 grader i et par minutter til osten er smeltet og lett gyllen
- Bland inn siste ts med rapsolje i suppen og rør til suppen er jevn og fløyelsmyk med stavmikser. Smak til med salt og pepper.
- Anrett med kyllingskiver, "krøllpynt" av agurkskall, bønnekarse og parmesan.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 443 kcal
Protein 53,8 g
Fett 13,4 g
Karbohydr 33,0 g
Kostfiber 12,5 g
Kostfiber 12,5 g
Kostfiber 13,9g
Kommentarer
Legg inn en kommentar