Du trenger (For 1 person)
- 1 kyllingfilet
- 25g bacon
- 75g sjampinjong
- 1 søtpotet
- 1/2 dl perleløk
- 1/4 gul løk
- 1 liten gulrot
- havsalt og nykvernet pepper
- 2 ts ekstra jomfruolivenolje
- 1 ts ekstra jomfruolivenolje til potetmos
- 1 liten bukett timian
- 1 dl grønnsaksbuljong
- 1 dl rødvin
- Skjær bacon i terninger og stek dem gyldne.
- Skjær gulrot og løk i terninger, og sjampinjongene i fire. Varm opp oljen og stek løken myk før du har i gulrøttene.
- Skjær kjøttet i biter, og ha det i kjelen. Ha i buljong, rødvin, bacon, litt salt og pepper og timian. La dette putre i 15 min.
- Ha så i soppen og la det putre videre i ytterligere 15 min.
- 5 min før retten er ferdig tilsettes perleløken.
- Mens retten putrer skjærer man poteten i terninger og koker opp.
- Mos potet med salt, pepper og litt olje.
- Server potetmosen sammen med Coc a Vin.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 520 kcal
Protein 35,6 g
Fett 22,7g
Karbohydr 39,6 g
Kostfiber 7, 8 g
Kostfiber 7, 8 g
Kostfiber 13,9g
Kommentarer
Legg inn en kommentar