Andebryst, med mangosalat






Dette trenger man (3 personer)

  • 2 store andebryst
  • 2 små mango
  • 1 stor rød chili
  • 1 bunt koriander
  • 1 bunt vårløk
  • saften fra en lime
  • 100g champinjong sopp
  • 100g spinat
  • 1 finhakket sjarlottløk
  • 2dl risottoris
  • 1dl hvithvin
  • 4dl eller mer grønnsaksbuljong
  • salt og pepper
Slik gjør man:
  1. Kutt mango i terninger
  2. Finhakk chili og hakk koriander
  3. Ha i en bolle og bland sammen. Tilsett limesaften
  4. Kutt soppen i små terninger og tørrstek. Sett til side
  5. Stek spinat. Sett til side
  6. Fres finhakket sjarlottløk i smør. Tilsett risottorisen. Tilsett vinen.
  7. La vinen koke inn og spe på med buljong litt og litt til risen er aldente.
  8. Tilsett sopp og spinat.
  9. Stek andebrystet etter denne anvisningen. Hvordan steke andebryst
  10. La brystene hvile litt før man skjærer dem i fine serveringsstykker.

Kommentarer