Dette trenger man (3 personer)
- 2 store andebryst
- 2 små mango
- 1 stor rød chili
- 1 bunt koriander
- 1 bunt vårløk
- saften fra en lime
- 100g champinjong sopp
- 100g spinat
- 1 finhakket sjarlottløk
- 2dl risottoris
- 1dl hvithvin
- 4dl eller mer grønnsaksbuljong
- salt og pepper
Slik gjør man:
- Kutt mango i terninger
- Finhakk chili og hakk koriander
- Ha i en bolle og bland sammen. Tilsett limesaften
- Kutt soppen i små terninger og tørrstek. Sett til side
- Stek spinat. Sett til side
- Fres finhakket sjarlottløk i smør. Tilsett risottorisen. Tilsett vinen.
- La vinen koke inn og spe på med buljong litt og litt til risen er aldente.
- Tilsett sopp og spinat.
- Stek andebrystet etter denne anvisningen. Hvordan steke andebryst
- La brystene hvile litt før man skjærer dem i fine serveringsstykker.
Kommentarer
Legg inn en kommentar