Bakt Torsk med rotfrukter

Du trenger (For 1 person)


  • 200g torskefilet
  • 100g selleri
  • 100g gulrot
  • 1 liten rødløk
  • Havsalt og nykvernet pepper
  • 2ts ekstra jomfruolivenolje
  • 1 bukett bredbladter persille
  • lime eller sitron
Slik gjør man
  1. Skrell og skjør røtter grovt. Hakk persille.
  2. Rør røttene med litt olje og legg på i form på bakepapir og stek i ovn på 190grader i 30 min.
  3. Ta ut fat og pakk inn grønnsakene i bakepapiret som er vridd i vann.
  4. Sett tilbake i ovn på 200grader.
  5. Legg fisken i ildfast form. Salte og pepre og stek sammen med røttene i 10 min.
  6. Antrett fisk med grønsaker og sitrusbåter til fisk og grønnsakene.

Næringsinnhold pr. porsjon
Energi          435 kcal
Protein         44,0 g
Fett              14,8 g
Karbohydr    37,0 g
Kostfiber       12,7 g
Kostfiber    13,9g

Kommentarer