Brokkolisalat med bacon og fetaost



Du trenger (For 1 person)

  • 50g mager bacon
  • 300g brokkolibuketter
  • 1 liten rødløk, finhakket
  • 15g geitefeta
  • kaldpresset rapsolje
  • 2dl ekstra virgin olivenolje
  • sitronsaft
  • salt og pepper
Slik gjør man
  1. Skjær bacon i stenger og stek dem gyldne. La fettet renne av ved å legge baconet på et papir.
  2. Ha brokkoli ien skål med 1/2 ts salt og 1ts rapsolje. Hell over kokende vann og legg på lokk i 5 min. Hell av vannet, og la bukettene avkjøes.
  3. Finhakk rødløk.
  4. Rist sammen 2dl jomfruolivenolje, 1/4 dl sitronsaft salt og pepper.
  5. Annrett brokkoli med bacon, rødløk, fetaost og dressingen.


Næringsinnhold pr. porsjon
Energi          536  kcal
Protein         50,2 g
Fett              19,2 g
Karbohydr    46,4 g
Kostfiber       11,3 g
Kostfiber    13,9g

Kommentarer