Cæsarsalat



Du trenger (For 1 person)

  • 1 kylingfilet
  • 1 mini-romanosalathode
  • 1/2 dl skyr
  • 1 ansjos
  • 20g parmesan
  • 1 fedd hvitløk
  • Salt og pepper
  • 1ts Jomfruolivenolje
Slik gjør man
  1. Gni kyllingen med olje og krydre med salt og pepper. Stek først på høy varme så  på middels varme i 4-5 min på hver side.
  2. Rør skyr med ansjos, 1 ts olje, revet hvitløk og revet parmesan. Smak til med salt og pepper.
  3. Skyll og tørk salaten. Del den opp i mindre biter og anrett med kylling og dressing.



Næringsinnhold pr. porsjon
Energi          379  kcal
Protein         39,8 g
Fett              12,6 g
Karbohydr    28,8 g
Kostfiber        4,4 g
Kostfiber    13,9g

Kommentarer