Spinat salat med vaktelegg, chili & panchetta


Du trenger (For 1 person)

  • 50g spinat
  • 3 vaktelegg
  • 2 skiver panchetta eller bacon
  • 4 ss skyr
  • 1/4ts tørkede chiliflak
  • havsalt
  • 1/2 skive rugbrød
Slik gjør man
  1. Skyll spinaten. 
  2. Kok vakteleggene i salt i ca 4 min. Skrell og del dem.
  3. Legg Panchetta/bacon på stekepapir og stek skiver i ovenen på 200 grader i ca 5 min. Legg dem på et papir for å fjerne fetter.
  4. Rør skyr  myk og blank. 
  5. Anrett spinat med halve egg, bacon, rørt skyr og chiliflagg.
  6. Server med rugbrød.


Næringsinnhold pr. porsjon
Energi          183 kcal
Protein         16,0 g
Fett                7,0 g
Karbohydr    15,8 g
Kostfiber        3,0 g
Kostfiber    13,9g

Kommentarer