- 50g kamskjell
- 50g scampi
- 400g grønnsaker
- løk
- paprika
- sukkererter
- vårløk
- gulrot
- vannkastanje
- bambusskudd
- 1dl fiskekraft
- 2 fedd hvitløk
- 3 limeblader
- 1 bunt koriander
- 1 bunt thai basilikum
- 3ts rød curry paste
- 1 chili
- 1 boks kokosmelk
- 1 ss Fiskesaus
- 1 ts sukker
- 2ss limesaft eller mer
Tilbehør:
- jasminris
- Olje som tåler høy varme
Slik gjør man:
- Tin scmapi og snitt dem
- Strimle grønnsaker
- Finhakk hvitløk
- Varm pannen og tilsett olje. Stek scampi i 2 min og ta ut av pannen
- Stek grønnsaker i 2 min med hvitløk. Ta ut av pannen
- Ha Curry, fiskesaus, kraft, lime, limeblader, sukker og kokosmelk. La dette putre i 5 min.
- Stek kamskjell kort på hver side.
- Kok ris
- Tilsett scampi, kamskjell og grønnsaker i sausen. Tilsett koriander og basilikum
- Anrett med ris
Kommentarer
Legg inn en kommentar