Slik gjør man
- Skyll bønnene og legg dem i bløt i kaldt vann i 12 timer.
- Skyll, og kok dem i saltet vann i 45 minutter, til de er møre.
- Skyll og legg brokkolibukettene i en skål med 1 ts rapsolje og 1/2 tsl salt. Hell over kokende vann og la det stå i ett minutt, og hell av vannet.
- Avkjøl bønnner og brokkoli.
- Skjær ananasen grovt. Skyll og skyll salat/spinat tørr.
- Dressing: 1dl jomfruolivenolje, 1/4 dl hvitvinseddik, 1ss dijonsennep, havsalt og pepper. Pisk godt sammen.
- Anrett slalat med bønner, brokkoli, ananas, persille, nøtter og dryss dressing over.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 381 kcal
Protein 16,3 g
Fett 16,5 g
Karbohydr 48,9 g
Kostfiber 13,1 g
Kostfiber 13,1 g
Kostfiber 13,9g
Kommentarer
Legg inn en kommentar