Müsli med tyrkisk yoghurt og Norske ferske jordbær
Du trenger (For 1 person)
- 8dl speltflak
- 2dl gresskarkjerner
- 2dl ristede, delte hasselnøttkjerne
- 2dl kokoschips
- 2dl tørkede blåbær (andre bær) , tranebær
- 0,75 dl nøtteolje (kaldpresset rapsolje)
- 0,75 dl lønnesirup (akasiehonning)
- 0,75 dl vann (eller eplemost)
- 1 vaniljestang
Slik gjør man
- Sett ovnen på 180 grader.
- Legg speltflat og gresskarkjerner i en ildfast form på ca 25x30cm
- Rør olje, sirup, vann/eplemost med vaniljekorn og bland dette godt med innholdet i formen. Tilsett også resten av vaniljestengene.
- Sett formen i ovnen i 40 min, og rør i blandingen etter 20 min. Se til blandingen de 10 siste minuttene for å unngå at det blir brent
- Ta ut Musliblandingen og tilsett fyllet.
- Sett til avkjøling.
- Fordel i porsjonsbokser eller hell over i en fin boks.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 148 kcal
Protein 3,1 g
Fett 7,8 g
Karbohydr 17,7 g
Kostfiber 2,2 g
Kostfiber 2,2 g
Kostfiber 13,9g
Kommentarer
Legg inn en kommentar