Skyr med vanilje, frukt og nøtter




Du trenger (For 1 person)

  • 2,5 dl skyr eller kesam
  • 1 appelsin
  • 1/2 eple
  • 25g blåbær
  • frisk mynte
  • 1/4 vaniljestang
  • 1ts revet frisk ingefær
  • 1ts agavesirup
  • 10 halve valnøttkjerner
  1. Rør skyr med halvparten av vaniljekornene.
  2. Skjær strimler av appelsin. Spar på saften.
  3. Rør resten av vaniljekornene med ingefær, agavesirup og appelsinsaft.
  4. Skjær eple i fine terninger.
  5. Anrett skyr lagvis med appelsin, eple, blåbær og valnøtter øverst.
  6. Drypp over saften med vanilje, ingefær, sirup og appelsinsaft på toppen.
  7. Garner med frisk mynte.

Næringsinnhold pr. porsjon
Energi           356  kcal
Protein          33,0 g
Fett                11,3 g
Karbohydr     32,7 g
Kostfiber         4,3 g


Kommentarer