- 1/2 d sukker
- 2ss vann
- 1dl eddik, gjerne riseddig eller hvitvinseddik
- 2ss revet ingefær
- 1ss finhakket chili
- 2 dl frisk ananas i biter
- 1dl finhakket ananas
- 2ss finhakket frisk koriander
Slik gjør man
- Lag chutney først. Kok vann og sukker til lys karamell i en kjele. Tilsett eddik og kok massen til sirupkonsistens.
- Ha i ingefær, chili og ananasbiter. Kok på svak varme til ananasen er helt myk. Kjør massen til en grov pure med en stavmikser.
- Avkjøl chutney noe og vend så inn finhakket ananas og koriander.
- Ha salt og pepper på kjøttet. Pensle med olje. Grill det i 8-12 min til det er gjennomstekt. Grill bacon samtidig. Avkjøl litt.
- Del svinekjøttet i skiver og ha i en bolle med bacon i biter, peanøtter og salat.
- Anrett salaten på ris eller nypoteter.
- Topp med ananaschutney.
Kommentarer
Legg inn en kommentar