Slik gjør man
- Skjær rødbeter i båter, gni dem med rapsolje, salte og pepre, og stek dem på 190grader i 30 min.
- Ta fatet uta av ovnen, og ha i persille, pinjekjerner og eple. Sett det tilbake i ovenen i 10 min.
- Kok polenta i 3 min. Ha den i en form, og la den sette seg og bli lett avkjølt.
- Legg laksen i en ildfas form, og stek den i 12 min på 190 grader.
- Drypp både fisken og rødbetene med sitron når de er ferdig stekt.
- Ta polentaen ut av ovnenog stek den gyllen på begge sider i olivenolje.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 492 kcal
Protein 30,1 g
Fett 21,5 g
Karbohydr 48,5 g
Kostfiber 7,0 g
Kostfiber 7,0 g
Kostfiber 13,9g
Kommentarer
Legg inn en kommentar