Du trenger (For 3 personer)
- 350g penne pasta (Fullkorn, spelt)
- 3ss ricotta
- 3ss hvit balsamicoeddik
- 2ss olivenolje
- 225g kokte reker
- 1 bunt frisk finhakket koriander
- 2ss rever parmesan
- salt og nykvernet pepper
- Kok pasta i lettsaltet vann etter anvisning til den er al dente . Sil av vannet og sett til avkjøling
- Bland sammen ricotta, balsamico eddik og olivenolje. Rør til blandingen er jevn.
- Tilsett pasta, reker og koriander. Vend godt.
- Krydre med salt og pepper. Server med revet parmesan.
Med reker og soltørkede tomater
Følg grunnoppskrift, men bland 8 soltørkede tomater, avrent og skåret i småbiter, sammen med rekene.
Med reker og sukkererter
Følg grunnoppskrift. Mens pasta koker, forvell 225g sukkererter i ca 2min. Sil av vannet, skyll dem i kaldt vann og bland dem i pastaen og rekene
Med reker og sitronskall
Med reker og dill
Bruk 3ss frisk dill istedet for koriander
Med skinke
Følg grunnoppskrift, men bruk 225g skinke i stedet for rekene. Skjær skinken i terninger
Kommentarer
Legg inn en kommentar