Pastasalat med reker - på 6 måter






Du trenger (For 3 personer)
  • 350g penne pasta (Fullkorn, spelt)
  • 3ss ricotta
  • 3ss hvit balsamicoeddik
  • 2ss olivenolje
  • 225g kokte reker
  • 1 bunt frisk finhakket koriander
  • 2ss rever parmesan
  • salt og nykvernet pepper
Slik gjør man:

  1. Kok pasta i lettsaltet vann etter anvisning til den er al dente . Sil av vannet og sett til avkjøling
  2. Bland sammen ricotta, balsamico eddik og olivenolje. Rør til blandingen er jevn.
  3. Tilsett pasta, reker og koriander. Vend godt. 
  4. Krydre med salt og pepper. Server med revet parmesan.

Med reker og soltørkede tomater
Følg grunnoppskrift, men bland 8 soltørkede tomater, avrent og skåret i småbiter, sammen med rekene.

Med reker og sukkererter
Følg grunnoppskrift. Mens pasta koker, forvell 225g sukkererter i ca 2min. Sil av vannet, skyll dem i kaldt vann og bland dem i pastaen og rekene

Med reker og sitronskall
Følg grunnoppskrift, men visp inn 1ts finrevet sironskall i dressingen.

Med reker og dill
Bruk 3ss frisk dill istedet for koriander

Med skinke 
Følg grunnoppskrift, men bruk 225g skinke i stedet for rekene. Skjær skinken i terninger

Kommentarer