Du trenger (For 1 person)
- 300g skrelte rødbeter
- 1 liten bukett timian
- 10cm pepperrot
- 5ss skyr
- en liten bunt gressløk
- 6dl grønnsaksbuljong
- 2ts kaldpresset rapsolje
- havsalt og nykvernet pepper
Slik gjør man
- Skjær rødbeter i små terninger, og fres dem i 1ts olje i ca 1 min. Hell i buljongen med timian, og la det småputre i 15 min.
- Ta ut timianen.
- Skrell og finrasp pepperroten, og ha det i suppen sammen med litt salt, pepper og 1ts rapsolje.
- Kjør til en jevn konsistens med stavmikser og smak den til.
- Rør skyren med 1ts rapsolje og ha den på toppen sammen med finskåret gressløk.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 420 kcal
Protein 17,6 g
Fett 15,6 g
Karbohydr 58,2 g
Kostfiber 11,0 g
Kostfiber 11,0 g
Kostfiber 13,9g
Kommentarer
Legg inn en kommentar