Du trenger (For 4 personer)
- 250g grønn asparges
- 2 sjarlottløk, finhakket
- 2 fedd hvitløk
- 2 ss olivenolje
- 3dl risottoris
- 2dl tørr hvitvin
- 6dl vann
- 2,5 ss kyllingkraft
- 1 dl parmesanost, revet
- 2ss smør
- 1/2ts salt
- pepper
Slik gjør man
- Vask asparges. Kutt av nederste del go skjør den i 1cm lange biter
- Finhakk sjarlottløk og hvitløk. Fres i smør og tilsett risen. La dette frese noen minutter.
- Tilsett hvitvin og kok inn. Spe på med vann og kraften og rør underveis.
- Ha i asparges med siste resten av risen.
- Når risen nærmer seg al dente, litt kremete konsistens tilsettes smør og parmesan.
- Salt og pepre og rør om.
Kommentarer
Legg inn en kommentar