Slik gjør man:
- Skjær salaten i remser.
- Kok eggene i lettsaltet vann i 3 min.
- Pensle tunfisken med olivenolje, salte og pepre og stek på høy varme i ca. 2 min på hve side.
- Ha bønnene i en kjele. Drypp på salt og noen dråper rapsolje. Hell kokende vann over bønnene og kok opp i 1 min. Hell av vannet og avkjøl bønnene.
- Skjær tomater i to.
- Anrett salaten i en bolle, drypp over olje og strø over litt salt. Vend salaten godt. Drypp over sitron og vend salaten på nytt.
- Anrett med tynne skiver av tunfisk, bønner, tomater, vaktelegg og oliven.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 354 kcal
Protein 28,3 g
Fett 18,7 g
Karbohydr 21,4 g
Kostfiber 5,7 g
Kostfiber 5,7 g
Kostfiber 13,9g
Kommentarer
Legg inn en kommentar