Du trenger (For 4 personer)
- 1 gul løk
- 1 bit rotselleri, 100g
- 2dl risottoris
- 5dl vann
- 2ss kyllingbuljong
- 1/2 dl tørr hvitvin eller presset sitronsaft
- 200 gram kantareller eller annen sopp
- 3ss romtemperert smør
- 2dl revet parmesan
- pepper
- 2ss finhakket gressløk
- bacon
Slik gjør man
- Finhakket løk og rotselleri freses i smør. Tilsett risen og la den frese i noen minutter.
- Tilsett hvitvin og kok inn. Spe på med vann, varm kraft og rør underveis.
- La risottoen koke på svark varme under lokk i ca 20 min.
- Stek soppen i smør til all væske er borte.
- Bland sopp, smør, ost og pepper i risen. Strø over gressløk.
- Server med sprøstekt bacon.
Kommentarer
Legg inn en kommentar