Du trenger (For 1 person)
- 125g kyllingfilet
- 100g brokkoli
- 60g jordskokk
- 1/2 rødt syrlig epler
- 1/2 sitron
- 1/2 ts kaldpresset rapsolje
- 1/2 ts jomfruolivenolje
- havsalt og nykvernet pepper
- bredbladet persille
Slik gjør man
- Kok kyllingen i lettsaltet vanni 20 min. Riv den i biter med fingrene.
- Skjær brokkolien i små, fine buketter.
- Skrubb jordskokken og riv den på rivjern.
- Skjær eplet i tynne båter eller bruk rivjern.
- Legg brokkoli, jordskokk og eple i en skål, drypp med et par dråper sitron, olje og salt.
- Anrett med kylling og persille og smak til med pepper.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 296 kcal
Protein 32,9 g
Fett 9,3 g
Karbohydr 23,6 g
Kostfiber 6,5 g
Kostfiber 6,5 g
Kostfiber 13,9g
Kommentarer
Legg inn en kommentar