Kyllingsalat med epler og jordskokk


 

Du trenger (For 1 person)

  • 125g kyllingfilet
  • 100g brokkoli
  • 60g jordskokk
  • 1/2 rødt syrlig epler 
  • 1/2 sitron
  • 1/2 ts kaldpresset rapsolje
  • 1/2 ts jomfruolivenolje
  • havsalt og nykvernet pepper
  • bredbladet persille
Slik gjør man
  1. Kok kyllingen i lettsaltet vanni 20 min. Riv den i biter med fingrene. 
  2. Skjær brokkolien i små, fine buketter. 
  3. Skrubb jordskokken og riv den på rivjern.
  4. Skjær eplet i tynne båter eller bruk rivjern.
  5. Legg brokkoli, jordskokk og eple i en skål, drypp med et par dråper sitron, olje og salt.
  6. Anrett med kylling og persille og smak til med pepper.

Næringsinnhold pr. porsjon
Energi          296  kcal
Protein         32,9 g
Fett                9,3 g
Karbohydr    23,6 g
Kostfiber       6,5 g
Kostfiber    13,9g

Kommentarer