Du trenger (For 4 personer)
- 8 Kamskjell
- 4-6 ferske kamskjellmuskler
- 3 ss peanøttolje
- 3 vårløk i tynne skiver
- 3 ss sitronsaft
- 2 ss risvin eller tørr sherry
- 2 ss hakket syltet ingefær
- salt og pepper
- sitonskiver til pynt
Slik gjør man
- Skjær de hvite lukkemusklene i tykke skiver.
- Varm 2 ss av oljen i en stekepanne. Ha i kamskjell-muskelen, og stek dem raskt på middels varme. Legg dem på et fat.
- Varm resten av oljen, ha i vårløk, surr den i et par sekunder, tilsett sitronsaft og risvin eller sherry og kok opp.
- Rør inn den syltede ingefæren sammen med laken. Smak til med salt og pepper.
- Anrett på en tallerken sammen med kamskjellene. Pynt med sitronskiver.
You need (for 4 persons)
How does one:
- 8 scallops
- 4-6 fresh scallops muscles
- 3 tablespoons peanut oil
- 3 scallions, thinly sliced
- 3 tablespoons lemon juice
- 2 tablespoons rice wine or dry sherry
- 2 tablespoons chopped pickled ginger
- salt and pepper
- lemon slises for garnish
How does one:
- Cut the white sphincters in thick slices.
- Heat 2 tablespoons of the oil in a frying pan. Keep in scallop muscle, and fry them quickly over medium heat. Place them on a platter.
- Heat the remaining oil, add onions, sauté it in a few seconds, add the lemon juice and rice wine or sherry and bring to a boil.
- Stir in the pickled ginger with a bed sheet. Season with salt and pepper.
- Serve on a platter with the scallops. Garnish with lemon slices.
Kommentarer
Legg inn en kommentar