Du trenger (For 1 person)
- 100 g kjøttdeig
- 40 g perlebygg
- 150 g brokkoli
- 100 g bladbete
- brønnkarse
- havsalt og kvernet pepper
- 1 sjarlottløk
- 1/2 ts karri
- 1 ts rapsolje
- 1 ts virgin olivenolje
Slik gjør man
- Skyll perlebygg grundig, og kok den lett i lettsaltet vann i 10 min. Avkjøl
- Finhakk løk.
- Rør kjøttet med perlebygg, løk, karri,litt salt og pepper.
- Form kjøttboller og legg på bakepapir. Stek i 15min på 200 grader.
- Ha brokkoli i en kjelde med salt og olje. Hell over kokende vann og kok i 2 min.
- Ha i bladbete og kok i ytterligere 1 min. Hell av vannet og anrett med det grønne, kjøttboller, brønnkarse med litt olivenolje over.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 476 kcal
Protein 34,7 g
Fett 18,5 g
Karbohydr 48,7 g
Kostfiber 11,2 g
Kostfiber 11,2 g
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
You need (for 1 person)
- 100 g minced
- 40 g pearl barley
- 150 g broccoli
- 100 g Swiss chard
- watercress
- sea salt and ground pepper
- 1 onion sjarlott
- 1/2 ts curry
- 1 tsp canola oil
- 1 tsp virgin olive oil
How does one
- Rinse thoroughly pearl barley and boil it easily in lightly salted water for 10 min. Cool
- Finely chop the onion.
- Mix the meat with pearl barley, onions, curry powder, some salt and pepper.
Form meatballs and place on baking paper. Bake for 15min at 200 degrees. - Put the broccoli in a source of salt and oil. Pour over boiling water and cook for 2 minutes.
- Add the Swiss chard and cook for a further 1 min. Drain and serve with the green, meatballs, watercress with a little olive oil.
Nutritional information per. portion
Energy 476 kcal
Protein 34.7 g
Fat 18.5 g
Karbohydr 48.7 g
Dietary fiber 11.2 g
Energy 476 kcal
Protein 34.7 g
Fat 18.5 g
Karbohydr 48.7 g
Dietary fiber 11.2 g
Kommentarer
Legg inn en kommentar