Dette trenger man (4 personer):
- 4 gulrøtter
- 2 poteter
- 1/4 sellerirot
- 1 løk
- 2 fedd hvitløk
- 1 ss olje
- 2 ss revet frisk ingefær
- 3 terninger grønnsaksbuljong
- 12 dl vann
- 2dl creme fraishe
- salt og litt cayennepepper
- frisk koriander til pynt
- Skrell og kutt gulrøtter, poteter, sellerirot, løk og hvitløk i mindre biter. Surr i olje noen minutter uten at det tar farge.
- Tilsett ingefær og la det steke forsiktig.
- Ha i buljong og vann og la suppen koke under lokk til gulrøttene er møre. Kjør suppen glatt med en stavmikser eller i blender.
- Tilsett creme fraishe og smak til med salt og litt cayennepepper.
- Server med frisk koriander.
This need (4 people):
- 4 carrots
- 2 potatoes
- 1/4 celeriac
- 1 onion
- 2 cloves of garlic
- 1 tbsp oil
- 2 tablespoons grated fresh ginger
- 3 cubes vegetable broth
- 12 dl water
- 2 dl creme fraishe
- salt and a little cayenne pepper
- fresh cilantro for garnish
How do you do:
- Peel and cut carrots, potatoes, celery, onion and garlic into small pieces. Saute in oil a few minutes without taking color.
- Add the ginger and fry gently.
- Add the broth and water and boil the soup, covered until the carrots are tender. Purée the soup smooth with a hand blender or in blender.
- Add the creme fraishe and season with salt and a little cayenne pepper.
- Serve with fresh cilantro.
Kommentarer
Legg inn en kommentar