Du trenger (For 1 person)
- 1-2 kjøttstykker av høyrygg, rundstek, bibringe eller flatbiff (storfe )eller bog, flatbitt eller nakke (svin)
- 1/2 purre
- 75 g hvite bønner
- 2 ss finrevet parmesan
- 100 g grønne bønner
- 1 liten sjarlottløk
- 1/2 gulrot
- 1 stilk stangselleri
- 1 ts jomfruolivenolje
- havsalt og nykvernet pepper
- 1 liten bukett timian
- 1 laurbærblad
- grønnsaksbuljong
- Blend bønner, grønnsaksbuljong og parmesan rett før servering. Smak til med salt og pepper.
- Skjær purre, løk, gulrot og bladselleri fint. Stek alt mykt og blankt i olje. Krydre med salt og pepper.
- Ha kjøttet i en kjele sammen med timian og laurbærbladet. Spe på med vann til kjøttet er dekket. La dette putre i 90 min (kalv) og 75 minutter (svin). Spe på med litt vann underveis.
- Ha de grønne bønnene i en kjele, krydre med salt og hell over noen dråper rapsolje. Hell kokende vann over, og kok opp i ett minutt, og la bønnene renne av.
- Anrett pureen med kjøtt, urter og grønne bønner.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 512 kcal
Protein 46,3 g
Fett 18,6 g
Karbohydr 47,5 g
Kostfiber 14,6 g
Kostfiber 14,6 g
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
You need (for 1 person)
- 1-2 cuts of high-backed, round roast, convey or flatbiff (cattle) or bog, flat bite or neck (swine)
- 1/2 leek
- 75 g white beans
- 2 tablespoons finely grated parmesan
- 100 g green beans
- 1 small onion sjarlott1/2 carrot
- 1 stalk celery
- 1 teaspoon virgin olive oil
- sea salt and freshly ground pepper
- 1 small bunch thyme
- 1 bay leaf
- vegetable stock
How do you do:
- Blend beans, vegetable broth and Parmesan cheese just before serving. Season with salt and pepper.
- Cut the leek, onion, carrot and celery leaf fine. Cook all soft and shiny in oil. Season with salt and pepper.
- Put the meat in a saucepan with the thyme and bay leaf. Dilute with water until meat is covered. Let this simmer for 90 min (calf) and 75 minutes (tenderloin). Dilute with a little water along the way.
- Put the green beans in a pan, season with salt and pour a few drops of canola oil. Pour boiling water over, and boil for one minute, and let beans drain.
- Serve the puree with meat, herbs and green beans.
Nutritional information per. portion
Energy 512 kcal
Protein 46.3 g
Fat 18.6 g
Karbohydr 47.5 g
Dietary fiber 14.6 g
Dietary fiber 13.9 g
Kommentarer
Legg inn en kommentar