- 250 gram hakket kyllingfilet
- 4 portobellosopp (en form for brun sjampinjong)
- ½ oransje paprika
- 6 soltørkede tomater
- 2 ts olivenolje
- havsalt og nykvernet pepper
Guacamole
- 1½ avokado
- saft og skall av ½ økositron
- ½ fedd hvitløk
- et dryss kajennepepper
- 1 liten tomat, hakket
- 1 daddel
- litt frisk koriander
- havsalt og nykvernet pepper
Slik gjør man:
- Kjør alle ingrediensene til guacamolen grovt sammen i en kjøkkenmaskin (stopp før det blir til mos), og sett det kaldt.
- Form kjøttet til to burgere, krydre med olje, salt og pepper, og grill eller stek dem.
- Grill også portobellosoppen i litt olje i ca. ett minutt på hver side til de er gylne.
- Legg en sopp som bunn, ha på guacamole, kyllingburgeren, paprikaskiver og soltørkede tomater.
- Avslutt med en sopp på toppen, og pynt med litt frisk koriander.
Kommentarer
Legg inn en kommentar