Du trenger (For 1 person)
- 30 g grønne linser
- 100 g grønne bønner
- 1 liten bakepotet (200 g)
- 125 g lammefilet
- 1 håndfull babysalat
- 2 ts kaldpresset rapsolje
- 1 ts jomfruolivenolje
- havsalt og nykvernet pepper
Slik gjør man
- Kok linsene møre i lettsaltet vann i 5 min.
- Hell bønnene i en kjele og dryss salt over og noen dråper rapsolje. Hell over kokende vann, og kok opp i 1 min. Hell av vannet og avkjøl bønnene. Drypp over en teskje rapsolje ved servering.
- Skrell og skjær poteten i terninger og kok den mør. Hell av vannet, og mos poteten med en gaffel.
- Pensle kjøttet med olivenolje, salte og pepre.
- Stek kjøttet på høy varme på begge sider, og deretter ferdig i ca. 4 minutter på hver side. Pakk kjøttet inn i bakepapir.
- Anrett salaten med potetene, linser, bønner og kjøtt.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 554 kcal
Protein 44,7 g
Fett 13,5 g
Karbohydr 69,2 g
Kostfiber 11,7 g
Kostfiber 11,7 g
Kostfiber 13,9g
Kommentarer
Legg inn en kommentar