Du trenger (For 2 personer)
- 200 g store reker
- 1 fedd hvitløk
- 1/4 ts frisk chili
- 1/2 ts fersk ingefær
- 1 ss olivenolje
- 1 ss vann
- 1/2 rødløk
- 1 liten tomat
- 1 håndfull bønnespirer
- 1 ss finhakket sintronmelisse
- 1 stor avokado
- 1/2 sitron
- havsalt og nykvernet pepper
- 1 ss mørk balsamico eddik
- 2 ss gresk yoghurt
- 1/2 lime + skall
- 1/2 ts stevia
- havsalt og nykvernet pepper
- Legg rekene i en mariande av olivenolje, vann, salt, pepper, chili, ingegær og hvitløk. Sett det i kjøleskapet til resten er ferdig.
- Mos avokatoen grovt med finhakket sitronmelisse og sitron samt salt og pepper.
- Finhakk rødløk og tomat, og rør sammen dressingen.
- Anrett med avokadomassen i bunn. Bland reker, tomat og rødløk og fordel over avokadomassen.
- Legg på bønnespirer og dressing.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 325 kcal
Protein 21,5 g
Fett 21,0 g
Karbohydr 15,5 g
Kostfiber 4,9 g
Kostfiber 4,9 g
Kostfiber 13,9g
Kommentarer
Legg inn en kommentar